Dunlop

Dunlop SP Sport Maxx 101 banden

Vind uw

SP Sport Maxx 101

hier!

De Dunlop SP Sport Maxx 101 is echt een alleskunner. De band symboliseert allereerst sportief rijplezier. Verder valt hij op door sublieme stabiliteit bij het accelereren en remmen. Maar ook in de bochten staat deze band van Dunlop zijn mannetje. Kortom, de Dunlop SP Sport Maxx 101 is een bijzondere band voor sportieve auto's en sportieve rijders.

Profieleigenschappen

De Dunlop SP Sport Maxx 101 is bij uitstek een band voor droog weer, maar behoudt ook op natte wegen volop grip. Door het profiel met diepe langsgroeven en schuine dwarsgroeven, slaat het water onder de banden immers goed weg en blijft een perfecte grip prima behouden. Aan het rubber van deze autobanden zijn verder speciale materialen toegevoegd die acties als extreem optrekken en krachtig remmen perfect ondersteunen.

Effectiviteit

Door de samenstelling van de Dunlop Maxx 101 kan er met bijzonder hoge snelheden worden gereden zonder dat de stabiliteit van de auto ooit in gevaar komt. Desondanks blijft de band ook perfect comfortabel bij 'normaal' gebruik van de auto. Er wordt tenslotte niet altijd hard en scherp gereden met sportbanden. Dankzij een extra bescherming aan de zijkanten van de band is deze sportieve Dunlop goed beschermd tegen schade die kan ontstaan door stoepranden en andere obstakels. Dus zowel op de snelweg als in de stad is deze Dunlop SP Sport Maxx 101 werkelijk een alleskunner.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK