Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Dunlop Enasave 2030 banden

Vind uw

Enasave 2030

hier!

Stabiel, comfortabel en met een perfect profiel: dat is de Dunlop Enasave 2030. Deze aantrekkelijke zomerband levert betrouwbare prestaties in de bochten en behoudt ook op een nat wegdek een prima houvast. Met de Enasave 2030 zit u dus te allen tijde ontspannen achter het stuur. Deze Dunlop-band werd bovendien speciaal ontwikkeld om energie te besparen, wat op zijn beurt in het voordeel van uw portemonee speelt.

Profieleigenschappen

De Dunlop Enasave 2030 maakt over zijn volledige breedte contact met het wegdek. Door dit brede contactoppervlak is zijn grip in de bochten uitstekend. U bent hierdoor met de Dunlop Enasave 2030 altijd verzekerd van een stabiel rijgedrag. Zijn brede contactoppervlak zorgt ook dat de slijtage bij deze band over de volledige breedte wordt verdeeld. Hierdoor blijft de profieldiepte veel langer op peil. Uw banden gaan dus een stuk langer mee, wat leidt tot een aanzienlijke kostenbesparing. Het asymmetrische profiel van de Dunlop Enasave 2030 is verder voorzien van maar liefst vier forse groeven. Het resultaat hiervan is een optimale waterafvoer, waardoor de banden ook op een nat wegdek bijzonder goed presteren. Het risico van aquaplaning wordt zo met de Enasave 2030 tot een minimum gereduceerd.

Effectiviteit

Aantrekkelijk aan de Dunlop Enasave 2030 is de gespreide bandenslijtage van het profiel. Deze band heeft immers een lage rolweerstand. Hij heeft hierdoor een relatief lange levensduur, wat u een aanzienlijk kostenvoordeel oplevert. De Dunlop Enasave 2030 is een band waar u onder alle omstandigheden op kunt vertrouwen. Zijn prijs blijft daarbij verrassend laag. Hierdoor stelt de Enasave 2030 u in staat om uw auto tegen bescheiden kosten te voorzien van een topproduct!

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info