Double Star

Double Star DS805 banden

Vind uw

DS805

hier!

Double Star DS805 all Season banden

Wilt u uw banden voor de zomer en winter niet verwisselen? Kies dan voor een all season autoband, zoals de Double Star DS805. Deze budgetbanden zijn van goede kwaliteit tegen een zeer voordelige prijs. Double Star is een Chinees merk en staat voor het maken van waardevolle producten en het bieden van uitstekende service. Dit budgetmerk is een zeer betrouwbaar bandenmerk en heeft al jaren ervaring in het produceren van autobanden.

Het voordeel van all season banden

Als u kiest voor all season banden dan hoeft u de banden gedurende het jaar niet te verwisselen. De banden zijn een compromis tussen de winter - en zomerbanden. De profielopbouw en de materiaalsamenstelling zorgen ervoor dat de banden zich gemakkelijk aanpassen aan de temperatuur en de omstandigheden van het wegdek. All season banden zijn uitermate geschikt voor mensen die niet veel kilometers per jaar rijden, maar er wel zeker van willen zijn dat ze voldoende grip op de weg hebben.

Bestel gemakkelijk en veilig online bij Tirendo.nl

Double Star DS805 banden bestelt u nu gemakkelijk online bij Tirendo.nl. Tirendo.nl heeft een groot aanbod aan autobanden van verschillende merken en in diverse prijscategorieën. De verzending is gratis en u heeft, na ontvangst, 14 dagen bedenktijd. Ga naar Tirendo.nl en bestel vandaag nog uw nieuwe autobanden, dan heeft u ze binnen een week in huis.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK