/Deestone banden

Sadly, your search has no results. Please change your search parameters, to find products.  You can search by car model
Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.

Deestone banden een goede speler in zijn klasse

Deestone banden worden als sinds 1977 gemaakt. Het Thaise autobandenmerk ging in de jaren '80 daarnaast ook motorbanden produceren. In de jaren '90 kwamen daar binnenbanden voor fietsen bij. Deestone hergebruikte als een van de eerste bandenproducenten van eigen banden voor de productie van nieuwe. Het merk staat bekend om degelijke banden voor een hele redelijke prijs.

Zo besteld en snel in huis

Beste je online via Tirendo.nl kan heb je je nieuwe banden gegarandeerd snel in huis. De bezorging is geheel gratis en de prijzen zijn in de regel lager dan bij de meeste andere aanbieders. Betalen gaat snel en veilig via de online portals van de bank of creditcardmaatschappij. U geniet volledige garantie. Wij maken een voorselectie van de betere banden, of elders slecht verkrijgbare speciale producten voor het meest uitgebreide assortiment van Nederland.

Een zeer redelijk alternatief

Koop je Deestone dan krijg je goede kwaliteit voor een lage prijs, zonder poespas. Deze fabrikant maakt inmiddels bijna 40 jaar banden en weet wat zijn klanten willen. Geen flexribbels en tripple protection layers, wel een duurzaam en slijtvast product met goede rijeigenschappen. Kijk op TIrendo.nl wat wij aan Deestone aanbieden!

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK