Debica

Debica Navigator2 banden

Vanaf52,10 €per band
Vind uw

Navigator2

hier!

Debica, een hoog aangeschreven Poolse bandenfabrikant, lanceert met de Navigator 2 een uiterst betrouwbare 4-seizoensband voor personenwagens. Met deze topper onder de all season banden rijdt u moeiteloos veilig zomer en winter door. De Debica Navigator 2 levert immers, ongeacht de seizoenen, een goede grip op zowel droge als natte en besneeuwde wegen. Zijn versterkte bandontwerp garandeert immer krachtige rijprestaties en waarborgt een hoog kilometerrendement. Zo rijdt u met de Navigator 2 niet alleen veilig en comfortabel, maar ook duurzaam.

De Debica Navigator 2, rijveiligheid en -plezier gegarandeerd

Profieleigenschappen

Voor prijs en veiligheidsbewuste bestuurders is de Debica Navigator 2 een uitstekende keuze. Door zijn speciale silica-rubbersamenstelling heeft deze all weather band immers zowel op droge als natte en licht besneeuwde of beijzelde wegen een uitmuntende grip. Bij regen voeren S-vormige, laterale groeven water namelijk snel en doeltreffend af. Het gevaar van aquaplaning slinkt daardoor aanzienlijk. Bij natte weersomstandigeheden en lage temperaturen behoudt deze band een prima elasticiteit, benodigd voor een veilige rit. Tijdens de zomer biedt de Debica Navigator 2 dan weer de vereiste stabiliteit en stijfheid, wat tegelijkertijd bandenslijtage aanzienlijk vertraagt.

Rendement

De Debica Navigator 2 is een veilige en duurzame band. Hij staat door zijn hoge kilometerrendement garant voor duizenden kilometers rijplezier. Afgeronde blokranden en een innovatief gevormd loopvlak dragen aan dat plezier nog bij door een laag geluidsniveau. De Navigator 2 is zo een relatief stille band, waaraan u het hele jaar door uitstekend rijcomfort beleeft!

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK