Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
  • Helaas zijn er geen banden die overeenkomen met uw zoekopdracht in onze catalogus. Door aanpassen van de zoekfilters of door gebruik te maken de links kunt u uw selectie aanpassen.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Dayton banden

Dayton banden tillen sterk naar een nieuw niveau

Dayton banden zijn een nieuwe definitie van sterke banden. Dayton is een sterk merk voor vrachtwagens en busjes en 4x4. Dit Amerikaanse topmerk heeft een uitstekende reputatie als het gaat om duurzame banden met goede rijeigenschappen. In Europa minder bekend, maar nu toch beschikbaar via Tirendo.nl, en tegen zeer aantrekkelijk prijzen. Maak nu snel je selectie en profiteer van ons grote aanbod en lage prijzen.

Kies voor kwaliteit en weinig onderhoud

Met Dayton kies je voor een topproduct waar je lang mee toekunt. De materialen die worden gebruikt bij het maken van deze banden en de technieken die worden toegepast in het productieproces zorgen voor een sterk en duurzaam eindproduct dat gegarandeerd langer meegaat dan dat van de concurrent. Rijd je bedrijfsmatig dan is Dayton zeker de moeite van het overwegen waard. Lees meer over Dayton op de eigen website of in de reviews online.

Bestel direct eenvoudig en snel

Heb je een keuze kunnen maken dan kun je eenvoudig bestellen en veilig betalen via onze betaalportal. De bezorging van je bestelling is volledig voor onze rekening. Bespaar tijd en geld door online banden te bestellen op Tirendo.nl!


x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info