Cooper

Cooper CS2 banden

Vanaf38,10 €per band
Vind uw

CS2

hier!

Cooper CS2 zomerbanden

Koop nu nieuwe zomerbanden om er zeker van te zijn dat u veilig de zomer in gaat. Kies voor Cooper CS2. Deze premium T-specialiseerde band is geschikt voor kleine tot middelgrote auto’s. Met Cooper bent u verzekerd van een topmerk. Het streven van Cooper is dat ze banden maken voor mensen, niet alleen voor auto’s. De banden zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Pas u banden aan op de weersomstandigheden om er zeker van te zijn dat u het juiste profiel heeft.

De belangrijkste eigenschappen van de Cooper CS2

Deze versie heeft een economischer brandstofverbruik ten opzichte van de overeenkomstige voorganger. Dit betekent een lagere rolweerstand van gemiddeld 7%. Ook heeft deze band een langere levensduur door een nieuwe samenstelling van het loopvlak, een nieuw ontwerp van het loopvlak en structurele versterkingen. De banden zijn milieuvriendelijk en voldoen aan alle EU-wetten met betrekking tot geluid en grip bij natheid. Ze bieden uitstekende weerstand tegen aquaplaning.

Bestel gemakkelijk en veilig online bij Tirendo.nl

Cooper CS2 bestelt u gemakkelijk en voordelig online bij Tirendo.nl. Tirendo.nl heeft een groot aanbod aan zomer-, winter- en all season autobanden van verschillende merken en in diverse prijscategorieën. De verzending is gratis. Na ontvangst heeft u nog 14 dagen bedenktijd. Ga naar Tirendo.nl en bestel vandaag nog uw nieuwe autobanden, dan heeft u ze binnen een week in huis.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK