Continental

Continental WinterContact TS 830 banden

Vind uw

WinterContact TS 830

hier!

De Contiwintercontact Ts 830 is de winterband bij uitstek voor wie veilig de winter wil doorkomen met een krachtige wagen. De band is voorzien op iedere ondergrond die bezaaid is met sneeuw of ijs. Wegslippen is geen risico meer en ook remmen gaat zonder enig probleem. Daarnaast kent deze knaller onder de autobanden ook bij hogere snelheden een perfecte grip op de baan in alle omstandigheden. Het rijcomfort blijft bestaan in de bochten zowel als op rechte stukken en zelfs tijdens een hevige sneeuwval of regenbui. Bovendien is de slijtage traag en gelijkmatig zodat de band een zeer hoge kilometrage kent en op geen enkel ogenblik een dalend niveau van de prestaties kent.

Contiwintercontact Ts 830, veilig door de winter

Profieleigenschappen

Het profiel van de Contiwintercontact Ts 830 is voorzien van tal van groeven en blokken op de schouders die grijpranden vormen om de grip in de sneeuw te verhogen. Daarenboven kennen de blokken die zich in het midden van het loopvlakpatroon bevinden een grote mate van stijfheid wat de remkracht en snelheid zeker ten goede komt. De druk op het contactvlak is gelijkmatig verdeeld waardoor de slijtage van de band geleidelijk gebeurt en de levensduur toeneemt.

Effectiviteit

Het belangrijkste kenmerk van een winterband is zijn vermogen om ook op een met ijs of sneeuw bedekte weg uitstekend te presteren en hier blinkt de Contiwintercontact Ts 830 absoluut in uit. De banden hebben een uitstekende grip waardoor slippen bijna volledig uitgesloten is. Ook een verbeterde remkracht en snelheid behoren zeker tot de voordelen van deze winterband. Bestel online banden en ga veilig de winter tegemoet!

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK