Continental

Continental WinterContact TS 800 banden

Vind uw

WinterContact TS 800

hier!

Continental Wintercontact TS 800: uitgebreid getest

De Continental Wintercontact TS 800 is een winterband voor de compacte auto en kleine middenklasser. Goede grip en wegligging, en extreem goed in de sneeuw. Met goede bescherming tegen aquaplaning. Deze band is door de Duitse consumentenorganisatie Stiftung Warentest getest en goed uit de bus gekomen. Deze band is online verkrijgbaar bij Tirendo.nl.

Continental Wintercontact TS 800: uitgebreid getest

De Continental Wintercontact TS 800 wordt door de Duitse consumentenbond aangeraden, gebaseerd op tests met VW Polo’s en andere kleine compacte auto’s. Tests zijn onder meer uitgevoerd door de Duitse ADAC, de Oostenrijkse ÖAMTC, en de Tsjechische TCS. Voor een winterband zijn zulke aanbevelingen natuurlijk van groot belang, vooral als die uit landen komen die iedere winter weer met volle pakken sneeuw te maken hebben. Maar ook in de vele verschillende reviews van consumenten die online zijn te vinden komen deze banden positief naar voren op aspecten als voldoende grip, en slijtvastheid na vele jaren van intensief gebruik.

Met de Continental Wintercontact TS 800 rijdt u een solide en stevige winterband met hoge scores op grip, wegligging, feedback aan de bestuurder maar ook comfort. Van het Duitse Continental, een oude bekende in banden natuurlijk, mag u verwachten dat de nieuwste technologieën en inzichten uit tests en wetenschap worden toegepast voor meer veiligheid en prestatie.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 1.300 station montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.