Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Continental PremiumContact 5 banden

Vind uw

PremiumContact 5

hier!

Continental Premiumcontact 5: voor wie veiligheid boven alles gaat

De Continental Premiumcontact 5 is een premium all-round band voor middenklassers en grote middenklasse auto’s, voor bestuurders die comfort en veiligheid voorop stellen. De band is tevens zeer efficiënt en heeft het EU efficiëntie label A. De band komt zeer goed uit de tests in de autovakbladen naar voren en is één van de beste banden die u kunt krijgen.

De Continental Premiumcontact 5: zeer goed uitgebalanceerd

De Continental Premiumcontact 5 is door het Duitse Auto Zeitung uitgebreid getest in een testopstelling met een VW Tiguan in het Amerikaanse Uvalde in Texas. Hij kreeg daarbij de hoogste score mee en een ‘highly recommended’. De band viel voornamelijk op door zijn uitstekende balans en de zuinigheid en veiligheid. Deze Continental biedt oneindig veel grip zowel bij droog als bij nat weer, wat u als bestuurder een extreem veilig en goed gevoel geeft. De band is goed uitgelijnd en heeft drie brede rechte groeven in het midden in de lengterichting die voor een goede wegligging zorgen, en u als de bestuurder fris houden tijdens de langere ritten. Een goede drukverdeling en een profiel speciaal ontwikkeld voor een goede wegligging en goede grip maken dat deze band een genot is om op te rijden, en zorgen tevens voor een beperkte rolweerstand en dus laag brandstofverbruik.

Met Continental Premiumcontact 5 rijdt u één van de meest stabiele en veilige banden die er zijn. Het speciale profiel en de goede uitlijning maken de band comfortabel en rustig om mee te rijden, en daarmee veilig voor de bestuurder. Het profiel voorkomt tevens aquaplaning en biedt meer grip op de weg dan de meeste andere banden. Een betere band is er er eigenlijk bijna niet te krijgen.

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info