Continental

Continental PremiumContact 5 banden

Vind uw

PremiumContact 5

hier!

Continental Premiumcontact 5: voor wie veiligheid boven alles gaat

De Continental Premiumcontact 5 is een premium all-round band voor middenklassers en grote middenklasse auto’s, voor bestuurders die comfort en veiligheid voorop stellen. De band is tevens zeer efficiënt en heeft het EU efficiëntie label A. De band komt zeer goed uit de tests in de autovakbladen naar voren en is één van de beste banden die u kunt krijgen.

De Continental Premiumcontact 5: zeer goed uitgebalanceerd

De Continental Premiumcontact 5 is door het Duitse Auto Zeitung uitgebreid getest in een testopstelling met een VW Tiguan in het Amerikaanse Uvalde in Texas. Hij kreeg daarbij de hoogste score mee en een ‘highly recommended’. De band viel voornamelijk op door zijn uitstekende balans en de zuinigheid en veiligheid. Deze Continental biedt oneindig veel grip zowel bij droog als bij nat weer, wat u als bestuurder een extreem veilig en goed gevoel geeft. De band is goed uitgelijnd en heeft drie brede rechte groeven in het midden in de lengterichting die voor een goede wegligging zorgen, en u als de bestuurder fris houden tijdens de langere ritten. Een goede drukverdeling en een profiel speciaal ontwikkeld voor een goede wegligging en goede grip maken dat deze band een genot is om op te rijden, en zorgen tevens voor een beperkte rolweerstand en dus laag brandstofverbruik.

Met Continental Premiumcontact 5 rijdt u één van de meest stabiele en veilige banden die er zijn. Het speciale profiel en de goede uitlijning maken de band comfortabel en rustig om mee te rijden, en daarmee veilig voor de bestuurder. Het profiel voorkomt tevens aquaplaning en biedt meer grip op de weg dan de meeste andere banden. Een betere band is er er eigenlijk bijna niet te krijgen.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK