Continental

Continental PremiumContact 2 banden

Vind uw

PremiumContact 2

hier!

De Continental Premiumcontact 2 Aangeraden door Auto Bild

Een band met een meer dan prima wegligging en korte remweg, goede bescherming tegen aquaplaning en zeer goede mileage, deze Continental Premiumcontact 2. De band werd in 2011 uitgeroepen tot Zomerband van het Jaar door het Duitse tijdschrift Auto Bild. Met een perfecte drukverdeling en een hoge mate van stabiliteit is het met een set van deze banden veilig en comfortabel rijden.

De Continental Premiumcontact 2 rijdt als een droom

Auto Bild was zeer goed te spreken over de Continental Premiumcontact 2 in een test met een VW Golf. Onder meer de rijeigenschappen, remafstanden (op nat en op droog), aquaplaning en brandstofverbruik werden afgezet tegen de prestaties van andere banden en de Continental kreeg daarbij het label ‘aanrader’ mee. De rijeigenschappen werden goed bevonden, de remafstanden waren zeer kort op zowel droog als nat wegdek, er was voldoende afweer tegen aquaplaning en het brandstofverbruik werd als zeer positief bevonden door een lage rolweerstand en speciaal samengesteld materiaal. De maat van de band in de test was een 205/55 R16.

Wegligging en comfort van de Continental Premiumcontact 2 zijn ongeëvenaard in dit segment. Door een perfect uitgedacht profiel met diepe driedimensionale groeven is de grip op droog en nat wegdek prima. Grip op droog wegdek is bovengemiddeld door de manier waarop de band contact maakt met weg. Grip op een nat wegdek wordt gewaarborgd door de brede groeven en afwatering. De banden zijn slijtvast en scoren hoog op comfort. De mate waarin het wegdek wordt doorgegeven aan de bestuurder is relatief laag, en de band is dan ook comfortabel en niet zozeer sportief. Een goede evenredige drukverdeling zorgt verder voor kortst mogelijke remafstanden onder normale omstandigheden. Deze banden rijden als een droom.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
2 - 5 werkdagen levertijd*
30 dagen retourbeleid**
Meer dan 1.000 montagepartners
*Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
**Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK