Continental

Continental PremiumContact 2 E banden

Vind uw

PremiumContact 2 E

hier!

Continental Premiumcontact 2 E: glansrijk door alle tests

De Continental Premiumcontact 2 E is een door de Europese Unie goedgekeurde band (vandaar de E), die voor veiligheid garant staat op alle wegoppervlakken door een korte remweg op zowel natte als droge wegen en beperkt risico op aquaplaning. Continental doet dat met zijn gepatenteerde systeem van driedimensionale afwateringspatronen, die zorgen voor afvoer van water en andere deeltjes terwijl het bandoppervlak dat het wegdek raakt gelijk blijft (met dat onder droge omstandigheden). De band voldoet aan 30 verschillende op Europees niveau vastgestelde vereisten.

Continental Premiumcontact 2 E: een einde aan aquaplaning

Ondanks dat de weersomstandigheden in Nederland in de winter meestal vrij gematigd zijn, is aquaplaning iets dat geregeld voorkomt en de meeste automobilisten wel een paar keer per jaar overkomt. Met de Continental Premiumcontact 2 E heeft u daar geen last meer van. Door middel van een stelsel aan microgroeven dat zich onder het bandprofiel bevindt wordt water efficiënt afgevoerd en is het alsof u over een droge weg rijdt.

Door middel van extra zware blokken aan de zijkanten van de band krijgt u extra steun tijdens het maken van bochten en met snelle stuurbewegingen. Met de Continental Premiumcontact 2 E is het prima rijden en altijd veilig thuiskomen.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
2 - 5 werkdagen levertijd*
30 dagen retourbeleid**
Meer dan 1.000 montagepartners
*Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
**Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK