Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173

Continental EcoContact 5 banden

Vind uw

EcoContact 5

hier!

Continental EcoContact 5: veel grip

De Continental EcoContact 5 is een premium zomerband geoptimaliseerd voor zuinig rijden en veel grip op droge en natte wegen. De Duitse auto magazines hebben de band stuk voor stuk getest in de zomerbandentest en zijn allemaal zeer te spreken over de prestaties van de EcoContact, met een beperkte rolweestand en goede bescherming tegen aquaplaning. U bestelt band eenvoudig op deze website. De bezorging is gratis. De EcoContact is voor ieder type personenauto geschikt.

Continental EcoContact 5

Met de Continental EcoContact 5 heeft Continental vooruitgang geboekt op het gebied van zuinig rijden en veiligheid, door het verlagen van de rolweerstand van de band door toepassing van nieuwe materialen, en door aanpassingen in het ontwerp van het profiel. De band heeft een prima wegligging. Auto Bild zegt noemt met name de stabiliteit en het veilig weggedrag van de band, en de korte remafstand. Ook de ADAC, de Duitse wegenwacht die jaarlijks betrouwbare tests uitvoert voor zowel zomer banden als winter banden en all season banden noemt de band 'goed' in alle categorieƫn met betrekking tot de veiligheid, en daarnaast 'zeer goed uitgebalanceerd' en 'zuinig'.

Continental EcoContact 5

Het Duitse Gute Fahrt en de Stiftung Warentest zijn ook positief over de Continental EcoContact 5, met een 'goed' en een 'eerste plaats' respectievelijk. Gute Fahrt noemt de lage rolweerstand (die bijdraagt aan de zuinigheid van de band), en daarnaast het feit dat de band relatief stil is. De Stiftung Warentest (de Duitse consumentenbond) noemt ook de brandstofzuinigheid, maar vindt de band aan de dure kant. In vergelijking met andere vergelijkbare banden in het premiumsegment, en zeker als u goedkoop en zonder bezorgkosten bestelt op Tirendo.nl, bent u toch nog goedkoop uit.

 • Stabiel en comfortabel
 • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
 • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK