Continental

Continental ContiVanContact 200 banden

Vanaf116,20 €per band
Vind uw

ContiVanContact 200

hier!

Continental produceert al jarenlang eersteklas banden. Met de Contivancocontact 200 zet de bandengigant opnieuw een krachtige band neer met een uiterst stabiele wegligging en een korte remweg. Zijn tractie op diverse ondergronden is zeer goed en de band laat zich onder alle omstandigheden prima besturen. Verder is de Continental Contivancocontact 200 opgebouwd uit een eersteklas rubbersoort, die het model een lange levensduur schenkt. Tegelijkertijd draagt deze unieke rubbersamenstelling bij tot een aangenaam laag geluidsniveau!

Profieleigenschappen

De Continental Contivancocontact 200 is voorzien van een technisch hoogwaardig profiel met speciale groeven. Hierdoor worden water en vuil snel en doeltreffend afgevoerd zodat de kans op aquaplanning aanzienlijk kleiner wordt. Het goed geconstrueerde profiel zorgt er samen met het brede loopvlak voor dat de band onder veel verschillende omstandigheden perfect blijft presteren. De Contivancocontact 200 staat zo garant voor veel aangename, betrouwbare en comfortabele kilometers. De veiligheid van de bestuurder en zijn medeweggebruikers is met deze band van topkwaliteit immer optimaal gewaarborgd.

Effectiviteit

De Continental Contivancocontact 200 is een technisch hoogwaardige band die langdurig betrouwbare prestaties levert. De autobanden doen het zeer goed in verschillende omstandigheden en hebben een goede grip op de weg. Een uitstekende tractie en korte remweg maakt de banden uitermate functioneel. Het technisch goed uitgevoerde profiel van de Contivancocontact 200 bevordert de grip op de weg nog eens extra. Samengevat is deze band dus een stille en veilige partner voor veeleisende bestuurders die plezier op de baan nastreven!.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK