Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Continental ContiForceContact banden

Vind uw

ContiForceContact

hier!

Continental Contiforcecontact: sneller, krachtiger, beter

De Continental Contiforcecontact is ontworpen voor snelheid. Met veel grip op droog wegdek is dit een fantastische band om een de Neurenbergring te verkennen. Maar ook in de stad of op stukjes snelweg merk je het verschil. Je auto zal gewoon beter reageren, sneller sturen, krachtiger remmen. Geschikt voor alle typen personenwagens en verkrijgbaar op Tirendo.nl.

Continental Contiforcecontact: snelheidsduivel

Als je het aandurft kun je je auto echt nog wel wat verder pushen, en de Continental Contiforcecontact is daar nou nét de band voor. Met uitstekende prestaties op een droog wegdek en goede feedback leer je veel over je auto en over jezelf. De remweg op nat en op droog is kort, en de grip op nat en op droog zijn zeer goed. Met slim profiel tegen aquaplaning. Vooral bij droge omstandigheden en goed opgewarmd komt deze band echt goed tot zijn recht. Deze band scoort gemiddeld voor geluidsproductie en slijtvastheid.

Met de Continental Contiforcecontact heb je een echte band om mee te presteren, en de grenzen van je auto en jezelf op te zoeken. De band kan een uitdaging vormen voor de ongeoefende bestuurder. De band voldoet ruimschoots aan alle normen en vereisten, zoals je van Continental mag verwachten.

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info