Continental

Continental ContiContact TS815 banden

Vanaf102,80 €per band
Vind uw

ContiContact TS815

hier!

De Continental Contiwintercontact ts 815 P staat bekend als een veilige winterband van het topmerk Continental. De autoband blijft meester in alle weerssituaties. Regen, ijzel en besneeuwde wegen worden veilig getrotseerd. Deze eersteklas winterband voor middenklassers en grote auto's heeft een uitstekende grip en korte remweg. Het is daarmee een zeer goede keuze voor het rijden onder moeilijkere omstandigheden.

Profieleigenschappen

Het duidelijk gestructureerde bandenprofiel van de Continental Contiwintercontact ts 815 P zorgt voor maximale tractie op natte, gladde en besneeuwde ondergrond. De band is uitgerust met wijde groeven die openblijven als de band contact maakt met de weg. De waterafvoer is door die brede groeven bovendien zeer goed, waardoor de Continental Contiwintercontact ts 815 P hoge prestaties in winterse omstandigheden garandeert. Met een korte remweg zijn de remprestaties op droge, natte en besneeuwde wegen van deze autobanden ook excellent.

Effectiviteit

De Continental Contiwintercontact ts 815 P biedt veel rijcomfort. De banden zorgen voor een gelijkmatige drukverdeling. Dit betekent niet alleen soepel en geluidsarm rijden, maar ook minder kosten doordat de banden door een hoge duurzaamheid een lange levensduur hebben. De winterbanden voor personenauto's hebben het M+S keurmerk, wat ze bij uitstek geschikt maakt voor rijden door modder en sneeuw. Het maakt deze winterband tot een goede keuze vanwege de perfecte mix van comfort, veiligheid en betaalbaarheid.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK