Bridgestone

Bridgestone Turanza ER 30 banden

Vanaf157,80 €per band
Vind uw

Turanza ER 30

hier!

De Bridgestone Turanza ER 30 kent u wellicht als standaardband op luxe BMW- en Mazda-modellen en op de Porsche Cayenne. Het is een aantrekkelijke zomerband die door zijn krachtige profiel altijd een prima weggedrag garandeert. Thuis in het luxesegment geniet u met deze ultra high performance band ongezien veel voordelen: een sterke remkracht, comfortabel rijgedrag en stille, duurzame rijprestaties.

Profieleigenschappen

Het profiel van de Bridgestone Turanza ER 30, met vier groeven en haakse lamellen op de schouders, waarborgt een doeltreffende afwatering bij hevige regenval. Door een fors verstevigd binnenwerk behoudt deze band bovendien steeds optimaal zijn vorm, waardoor u als bestuurder een ongezien rijcomfort geniet. De Turanza ER 30 blinkt verder uit in een stabiele wegligging, stevige trekkracht en korte remweg. Bovenop al deze sublieme profieleigenschappen heeft deze band een opvallend laag afrolgeluid. Hierdoor bent u met de Bridgestone Turanza ER 30 steeds van een aangename en stille rit verzekert.

Effectiviteit

De Bridgestone Turanza ER 30 heeft een relatief lage CO2-uistoot. Een breed contactvlak werkt bij dit model bovendien een langzame slijtage in de hand. De Turanza ER 30 geniet hierdoor een duurzaam karakter, en spaart u zo tegelijkertijd aardig wat geld uit. Ga voor de Bridgestone Turanza ER 30 en profiteer van alle voordelen die u zich bij een luxe band maar kunt inbeelden!

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK