Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Bridgestone Potenza S-02 banden

Vind uw

Potenza S-02

hier!

Bridgestone Potenza S-02: gemaakt om mee te spelen

De perfecte zomerband Bridgestone Potenza S-02 is gemaakt om mee te spelen. Ontwikkeld met de nieuwste materialen en wetenschappelijke inzichten in toegepaste technologie door het Japanse Bridgestone. Veel controle over je auto, een snelle respons en goede remeigenschappen zowel op nat als op droog. Verkrijgbaar online bij Tirendo.nl, voor autorijden zo spannend als je het zelf wilt maken.

Bridgestone Potenza S-02: precisie en controle

De Bridgestone Potenza S-02 gebruikt innovatieve ingrediënten zoals siliconen om nieuwe materialen samen te stellen die beter in staat zijn om je auto onder alle omstandigheden op de weg te houden. Dat resulteert in een flexibel materiaal dat stevigheid biedt zonder stug te worden, in een bocht bijvoorbeeld, wanneer er krachten op de band komen te staan vanaf de zijkant. De stevige brede laterale ribbels zorgen verder voor een goede wegligging, en het brede profiel zorgt voor een groot contactoppervlak van de band met de weg.

Deze banden nodigen gewoon uit om mee te spelen! Met de Bridgestone Potenza S-02 beleef je plezier aan de auto en aan het rijden in het algemeen. Goede feedback en grip in de bochten maken rijden plezierig. Je kunt met deze banden echt gooien, ze houden je altijd op de weg.

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info