Bridgestone

Bridgestone Potenza RE 88 banden

Vind uw

Potenza RE 88

hier!

Bridgestone Potenza RE 88: nieuwe materialen

De Bridgestone Potenza RE 88 levert goede prestaties op het vlak van veiligheid (remweg, grip) en duurzaamheid (slijtvastheid, rolweerstand). Dankzij een special voor dit doel ontwikkeld bandenpatroon en nieuwe materialen die in alle nieuwe generatie Bridgestone banden in verschillende mate, afhankelijk van het karakter van de band, worden toegepast. Deze band is een all season band die voor de meeste typen personenauto’s geschikt is. U kunt hem bestellen op Tirendo.nl.

Bridgestone Potenza RE 88: slijtvast en toch flexibel

Voor het doel van banden zoals de Bridgestone Potenza RE 88 is het nodig dat een band zowel enige flexibiliteit heeft, zodat de krachten die van verschillende kanten op de band inspelen (denk aan bochten, heuvels, maar ook stoepranden en drempels) de band niet overmatig belasten, als slijtvastheid, zodat de grip van de band niet te zeer ten koste gaat van het materiaal, en de banden, of één band die de meeste klappen krijgt te verduren, steeds vervangen moet worden. Met deze band heeft u een extreem duurzame band onder de auto zitten.

De Bridgestone Potenza RE 88 geeft een comfortabele en zekere indruk gaat een stuk langer mee dan de meeste banden, zelfs andere banden in deze premium categorie. Voor de meeste auto’s een goede keus.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 1.300 station montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.