Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Bridgestone Ecopia EP25 banden

Vind uw

Ecopia EP25

hier!

De Bridgestone Ecopia EP25: comfortabel en zuinig

De Bridgestone Ecopia EP25 is een premium band met uitstekende rijeigenschappen die vanwege zijn formaat het meest geschikt is voor kleinere middenklassers. Met een uitgekiende drukverdeling en een oppervlaktestructuur die een goede stabiele wegligging garandeert rijdt u zuinig en comfortabel weg. Door speciale materialen zet Bridgestone met deze eco-band in op brandstofbesparing. Daarnaast rijden de banden zeer comfortabel en geven ze goede feedback aan de bestuurder. Aangezien de materialen in de band ook bij lagere temperaturen (temperaturen van richting het vriespunt) soepel blijven hoeft hij ’s winters niet per se vervangen te worden.

Bridgestone Ecopia EP25: lage rolweerstand

De Bridgestone Ecopia EP25 heeft een lage rolweerstand door twee dikke ietwat uitstaande ruggen in het midden van het profiel. De banden presteren het beste beneden een snelheid van 210 kilometer per uur. Onder zulke omstandigheden zijn de banden zeer stil en is er nauwelijks sprake van trillingen. De banden voelen niet zwaar aan en creëren een rustige en stabiele rijervaring waardoor u ook langere afstanden kunt afleggen zonder vermoeid te raken. Bescherming tegen aquaplaning is zeer goed, ook met zware regenval.

Met Bridgestone Ecopia EP25 rijdt u soepel en comfortabel, het hele jaar door op zeer zuinige banden. De slijtbestendigheid van de Bridgestone materialen maken dat u op de lange duur erg voordelig uit bent.

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info