Bridgestone

Bridgestone Ecopia EP25 banden

Vanaf59,90 €per band
Vind uw

Ecopia EP25

hier!

De Bridgestone Ecopia EP25: comfortabel en zuinig

De Bridgestone Ecopia EP25 is een premium band met uitstekende rijeigenschappen die vanwege zijn formaat het meest geschikt is voor kleinere middenklassers. Met een uitgekiende drukverdeling en een oppervlaktestructuur die een goede stabiele wegligging garandeert rijdt u zuinig en comfortabel weg. Door speciale materialen zet Bridgestone met deze eco-band in op brandstofbesparing. Daarnaast rijden de banden zeer comfortabel en geven ze goede feedback aan de bestuurder. Aangezien de materialen in de band ook bij lagere temperaturen (temperaturen van richting het vriespunt) soepel blijven hoeft hij ’s winters niet per se vervangen te worden.

Bridgestone Ecopia EP25: lage rolweerstand

De Bridgestone Ecopia EP25 heeft een lage rolweerstand door twee dikke ietwat uitstaande ruggen in het midden van het profiel. De banden presteren het beste beneden een snelheid van 210 kilometer per uur. Onder zulke omstandigheden zijn de banden zeer stil en is er nauwelijks sprake van trillingen. De banden voelen niet zwaar aan en creëren een rustige en stabiele rijervaring waardoor u ook langere afstanden kunt afleggen zonder vermoeid te raken. Bescherming tegen aquaplaning is zeer goed, ook met zware regenval.

Met Bridgestone Ecopia EP25 rijdt u soepel en comfortabel, het hele jaar door op zeer zuinige banden. De slijtbestendigheid van de Bridgestone materialen maken dat u op de lange duur erg voordelig uit bent.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK