Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Bridgestone Duravis R 410 banden

Vind uw

Duravis R 410

hier!

Met de Bridgestone Duravis R 410 biedt Bridgestone een krachtige en uitgebalanceerde zomerband aan voor lichte vrachtwagens, bestelwagens, minibussen en campers. Deze veelzijdige en robuuste Bridgestone band garandeert een harmonieuze en comfortabele handling in verschillende weersomstandigheden, waardoor rijveiligheid bij de Duravis R 410 altijd de boventoon voert.

Profieleigenschappen

Het asymmetrische loopvlak van de Bridgestone Duravis R 410 speelt in op de uiteenlopende eisen die een bestuurder van een bedrijfsauto of camper aan een kwaliteitsband stelt. De band heeft namelijk een naadloos profiel, waardoor zelfs rijden met hoge snelheden aangenaam aanvoelt. De bandenstructuur van deze Bridgestone-band zorgt bovendien voor minder slijtage, wat de Duravis R 410 een lange levensduur gunt. De Bridgestone Duravis R 410 beschikt verder over laterale groeven die de wegstabiliteit bevorderen en de auto ook tijdens stevige wind veilig op de weg houden. Deze premium band levert topprestaties op natte en droge wegen. Bestuurders zullen zich positief verbazen over de zeer goede grip op een nat wegdek en het soepele bochtenwerk. Water afvoeren gaat bij de Duravis R 410 snel en effectief, wat de kans op aquaplaning sterk reduceert.

Effectiviteit

De stoere Bridgestone Duravis R 410 is goed voor uitzonderlijk veel kilometers rijplezier. De sterke banden zijn gemaakt voor dagelijkse vervoers- en bestelritten en intensief gebruik. Ze garanderen niettemin immer een stille rit. De lage rolweerstand en gelijkmatige bandenslijtage, maakt ze verder duurzaam en - vanwege het mindere brandstofverbruik - laag in kosten. Met de Bridgestone Duravis R 410 profiteert u zo van een energieke allround band met een lange levensduur!

Karaktereigenschappen

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info