Bridgestone

Bridgestone Dueler H/P Sport banden

Vind uw

Dueler H/P Sport

hier!

De Bridgestone Dueler HP Sport is een band die gemaakt is voor wagens met vierwielaandrijving. De band heeft bij een SUV of lichte vrachtwagen een formidabele wegligging. De krachtige Bridgestone Dueler HP Sport banden bieden eersteklas prestaties op nat en besneeuwd wegdek. De band zorgt op alle terreinen voor een sublieme wegligging en snelle stuurrespons.

Kenmerken profiel

De rubbersamenstelling van de Bridgestone Dueler HP Sport zorgt ervoor dat het contact met de weg groot blijft. De banden houden hun grip op de weg, of de weg nu nat of droog is. De aparte groeven en lamellen in het profiel bevorderen een snelle waterafvoer. Hiermee wordt voorkomen dat de auto door watergladheid tijdelijk onbestuurbaar wordt.

Rendement

De Bridgestone Dueler HP Sport rendeert onder alle omstandigheden en in alle situaties. Het nemen van bochten bij gladheid of het plotseling moeten remmen, is geen enkel probleem. De veiligheid is gegarandeerd. De band heeft een sterke constructie, waardoor ze lang mee gaan. Het is een goede keuze voor wie graag en veel rijdt en daarbij verschillende gebieden en ondergronden doorkruist.

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 1.300 station montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.