Bridgestone

Bridgestone Blizzak LM-32 banden

Vanaf65,90 €per band
Vind uw

Blizzak LM-32

hier!

Bridgestone Blizzak LM-32: comfort en veiligheid

De Bridgestone Blizzak LM-32 is een premium winterband voor het luxe segment auto, gericht op goede prestatie met behoud van comfort. Met uitmuntende remprestaties en strakke handling onder omstandigheden van sneeuw en ijzel behoud u controle over uw voertuig in winterse omstandigheden. Deze band is tevens zeer slijtvast. Geschikt voor elk type personenauto, zeker ook zwaardere voertuigen, en verkrijgbaar bij Tirendo.nl.

De Bridgestone Blizzak LM-32: behoud van grip in sneeuw en gladheid

De Bridgestone Blizzak LM-32 is door een stevig en slim ontwikkeld profiel in staat om de auto op natte en glibberige wegoppervlakken ongeëvenaard veel grip mee te geven. Door gebruik van de beste materialen en door verbeteringen in de samenhang van die materialen met behulp van draden in het inwendige van de band wijkt uw auto niet af van de door u ingezette koers. Door gebruikmaking van hightech materialen krijgt Bridgestone het voor elkaar deze rijeigenschappen te leveren zonder dat dat een band heeft oplevert met extreem uitstaand profiel dat snel slijt en ten koste gaan van het rijcomfort.

Met een set Bridgestone Blizzak LM-32 heeft u een solide en comfortabele winterband onder de auto zitten die u onder alle omstandigheden, van zware regen tot sneeuw, ijzel en modderstromen keurig netjes op de weg houdt.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK