Bridgestone

Bridgestone Blizzak LM-25 banden

Vanaf86,80 €per band
Vind uw

Blizzak LM-25

hier!

Bridgestone is een Japanse bandenfabrikant die haar eerste banden produceerde in 1931. Het bedrijf heeft zich sinsdien sensationeel ontwikkeld waardoor Bridgestone vanaf 1953 de grootste speler  op de Japanse autobandenmarkt is. Deze positie heeft het merk dubbel en dwars verdiend dankzij de innoverende Bridgestone winterbanden die het aanbiedt. Vooral de banden uit de Blizzak-serie, zoals de Bridgestone Blizzak LM 32, komen zeer goed uit de bus bij verschillende testen.  De Bridgestone Blizzak LM 25 is een ander model die wordt geprezen door zijn goede rijprestaties.

Rijeigenschappen

De Bridgestone Blizzak LM 25 is een van de weinige winterbanden die met gemak het meest uiteenlopende winterweer trotseert. Zelfs met hoge snelheden op extreem gladde wegen blijft de auto uitstekend bestuurbaar. Speciaal ontwikkeld voor auto's in het hoogste segment, garandeert de Blizzak LM 25 maximaal rijgenot in zwaar weer.

Profieleigenschappen

Van alle Bridgestone banden, wordt de Bridgestone Blizzak LM 25 geëerd voor zijn speciale profiel dat richtinggebonden is. Daarbij liggen de schouderkussens iets hoger en bevat het rubber extra silicium. Deze unieke combinatie maakt dat de bestuurder grip op de weg blijft houden bij ijzel, sneeuw en invallende dooi. Een mooi bijgevolg van dit profiel is de minimale geluidsproductie, waardoor geruisloos rijden werkelijkheid wordt.

Rendement

De Bridgestone Blizzak LM 25 is zo ontworpen dat het maximaal kan presteren onder de moeilijkste omstandigheden. Het unieke profiel zorgt voor een gelijkmatige slijtage van de band waardoor de band langer meegaat. De Bridgestone Blizzak LM 25 trotseert zonder twijfel meerdere winters!

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending
Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
14 dagen retourbeleid
Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
Direct op uw adres
Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK