Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Bridgestone Blizzak LM-20 banden

Vind uw

Blizzak LM-20

hier!

Bridgestone Blizzak LM-20: veilig de winter door

De Bridgestone Blizzak LM-20 is ontworpen voor dagelijks gebruik en lange afstanden . Deze winterband levert goede prestaties all round en is veilig, zuinig, en slijtvast. De band is daarnaast vrij stil. Deze band is geschikt voor alle typen personenauto’s, en in verkrijgbaar op Tirendo.nl.

Bridgestone Blizzak LM-20: high performance all round

De Bridgestone Blizzak LM-20 is uitgerust met een nieuw materiaal met een hoog gehalte aan siliconen, en een stevig profiel voor grip en een goede afwatering. Een veilige band in de sneeuw, met een goede wegligging onder alle omstandigheden. De band heeft verstevigde zijkanten voor extra grip in de bochten. De band produceert zeer weinig geluid en is daardoor zeer prettig om lange afstanden mee te rijden. De band ontleent zijn veiligheid en stabiliteit aan het gebruikte materiaal, de goede drukverdeling, en het stevige profiel .

De Bridgestone Blizzak LM-20 is een prima keus voor de wintermaanden in Nederland, of voor de wintervakantie in Europa. Winterbanden zijn in Nederland niet verplicht, maar dragen zeker aan uw veiligheid bij en zijn onmisbaar bij uitstapjes naar Duitsland en verder weg. Met de ze Bridgestone rijdt u voor een prima prijs een premiumband die sterk bijdraagt aan rijprestaties, comfort, en veiligheid in de winter.

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info