Bridgestone

Bridgestone Blizzak LM-20 banden

Vanaf54,00 €per band
Vind uw

Blizzak LM-20

hier!

Bridgestone Blizzak LM-20: veilig de winter door

De Bridgestone Blizzak LM-20 is ontworpen voor dagelijks gebruik en lange afstanden . Deze winterband levert goede prestaties all round en is veilig, zuinig, en slijtvast. De band is daarnaast vrij stil. Deze band is geschikt voor alle typen personenauto’s, en in verkrijgbaar op Tirendo.nl.

Bridgestone Blizzak LM-20: high performance all round

De Bridgestone Blizzak LM-20 is uitgerust met een nieuw materiaal met een hoog gehalte aan siliconen, en een stevig profiel voor grip en een goede afwatering. Een veilige band in de sneeuw, met een goede wegligging onder alle omstandigheden. De band heeft verstevigde zijkanten voor extra grip in de bochten. De band produceert zeer weinig geluid en is daardoor zeer prettig om lange afstanden mee te rijden. De band ontleent zijn veiligheid en stabiliteit aan het gebruikte materiaal, de goede drukverdeling, en het stevige profiel .

De Bridgestone Blizzak LM-20 is een prima keus voor de wintermaanden in Nederland, of voor de wintervakantie in Europa. Winterbanden zijn in Nederland niet verplicht, maar dragen zeker aan uw veiligheid bij en zijn onmisbaar bij uitstapjes naar Duitsland en verder weg. Met de ze Bridgestone rijdt u voor een prima prijs een premiumband die sterk bijdraagt aan rijprestaties, comfort, en veiligheid in de winter.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK