Bridgestone

Bridgestone Blizzak LM 001 banden

Vanaf61,90 €per band
Vind uw

Blizzak LM 001

hier!

De Bridgestone Blizzak LM 001: veel grip en korte remweg

Met de Bridgestone Blizzak LM 001 levert Bridgestone opnieuw een top winterband met hoge precisie en een hoge mate van grip op sneeuw en ijs. Deze topsegment consumentenbanden profiteren continu van de meest recente ontwikkelingen in de autosport. Bridgestone produceert een van de beste series banden voor veiligheid gedurende de winter.

Bridgestone Blizzak LM 001: veiligheid en stabiliteit

De Bridgestone Blizzak LM 001 laat zien dat de eigenschappen die voor een winterband nodig zijn zoals grip en een korte remweg op gladde wegoppervlakken niet ten koste hoeven te gaan van een prettige wegligging, rijcomfort en -plezier. Bridgestone doet dat door de ontwikkeling van nieuwe materialen, door het aanbrengen van nieuwe, revolutionaire microstructuren in het materiaal die voor samenhang zorgen, en door het blijven ontwikkelen van betere patronen in het profiel van de band. Deze band levert door deze nieuwe materialen een hoge mate van stabiliteit in bochten en bij stuurbewegingen. Ook de feedback is goed, waar de meeste winterbanden vanwege de benodigde stugheid en dikke profielen niet in staat zijn goede terugkoppeling van handelen aan de bestuurder te leveren.

De Bridgestone Blizzak LM 001 is een moderne winterband die voor rijplezier zorgt in winterse omstandigheden. Terwijl veiligheid voor Bridgestone voorop staat gaat dat niet ten koste van een fijne en bewuste rijervaring.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK