Bridgestone

Bridgestone B 371 banden

Vanaf61,10 €per band
Vind uw

B 371

hier!

De Bridgestone B 371: zuinig en stabiel

De Bridgestone B 371 is een goede all round zomerband die oorspronkelijk werd ontworpen voor gebruik met zuinige compacte auto’s van Nissan en Suzuki. De band is zuinig en stabiel, en voor alle middenklassers geschikt. Deze Bridgestone heeft een goede wegligging en goede gemiddelde prestaties overall.

Bridgestone B 371: een zuinige japanner

De Bridgestone B 371 is net zo zuinig als uw Japanner of kleine Fransman. Bridgestone heeft tientallen jaren aan ervaring in de auto- en motorsport en zet die al net zo lang in voor all round goede en zuinige banden bedoeld voor de consumentenmarkt. Bridgestone banden zijn solide door een perfecte drukverdeling en gebruik van de juiste materialen voor stabiliteit en grip, een korte remweg en het voorkomen van aquaplaning. Deze band is slijtvast en bespaart u over zijn gehele levensloop een hoop geld! Dat gaat geenszins ten koste van de prestaties; met een korte remweg zowel op droge als op natte wegoppervlakken komen de prestaties van deze premiumband overeen met die van zijn (minder zuinige) broertjes en zusjes in dit segment.

Met Bridgestone B 371 heeft u een comfortabele en zuinige band met prima wegligging en een korte remweg in handen, speciaal ontwikkeld voor Nissan en Suzuki maar tevens prima geschikt voor andere compacte auto’s.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK