Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Bridgestone B 371 banden

Vind uw

B 371

hier!

De Bridgestone B 371: zuinig en stabiel

De Bridgestone B 371 is een goede all round zomerband die oorspronkelijk werd ontworpen voor gebruik met zuinige compacte auto’s van Nissan en Suzuki. De band is zuinig en stabiel, en voor alle middenklassers geschikt. Deze Bridgestone heeft een goede wegligging en goede gemiddelde prestaties overall.

Bridgestone B 371: een zuinige japanner

De Bridgestone B 371 is net zo zuinig als uw Japanner of kleine Fransman. Bridgestone heeft tientallen jaren aan ervaring in de auto- en motorsport en zet die al net zo lang in voor all round goede en zuinige banden bedoeld voor de consumentenmarkt. Bridgestone banden zijn solide door een perfecte drukverdeling en gebruik van de juiste materialen voor stabiliteit en grip, een korte remweg en het voorkomen van aquaplaning. Deze band is slijtvast en bespaart u over zijn gehele levensloop een hoop geld! Dat gaat geenszins ten koste van de prestaties; met een korte remweg zowel op droge als op natte wegoppervlakken komen de prestaties van deze premiumband overeen met die van zijn (minder zuinige) broertjes en zusjes in dit segment.

Met Bridgestone B 371 heeft u een comfortabele en zuinige band met prima wegligging en een korte remweg in handen, speciaal ontwikkeld voor Nissan en Suzuki maar tevens prima geschikt voor andere compacte auto’s.

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info