Bridgestone

Bridgestone B 330 Evo banden

Vind uw

B 330 Evo

hier!

Bridgestone B 330 EVO: hoogwaardige technologie

De Bridgestone B 330 EVO is een all rounder met een prima wegligging en korte remafstanden zowel op een droog wegoppervlak als op een nat wegdek. Het Japanse Bridgestone produceert niet alleen banden voor high performance toepassingen maar zet de technologie ook in om goede brandstofzuinige, stille, en veilige en goed presterende middenklassers te produceren. De B 330 EVO is een zomerband geschikt voor alle type personenauto’s en is online te bestellen op Tirendo.nl

Bridgestone B 330 EVO: op alle fronten bovengemiddeld

Met een goede wegligging, goede remeigenschappen en prima grip op een nat wegdek is de Bridgestone B 330 EVO van alle markten thuis. De band heeft daarnaast een lage rolweerstand, wat zorgt voor verminderd brandstofverbruik, en is vrij stil in de auto en voor omstanders. De brede laterale ruggen en groeven in het profiel zorgen voor grip en een efficiënte afvoer van water en stofdeeltjes. Nieuwe materialen dragen verder bij aan de grip en aan de stugheid van de band, zonder dat die oncomfortabel wordt om langere afstanden mee af te leggen.

Met de Bridgestone B 330 EVO rijdt u een premium all rounder van het Japanse kwaliteitsmerk Bridgestone. Deze band is zuinig, stil, slijtvast en levert prima prestaties en is daarmee een goede, voordelige en veilige keus.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK