Bridgestone

Bridgestone B 280 banden

Vanaf56,50 €per band
Vind uw

B 280

hier!

De Bridgestone B 280 prestaties door moderne techniek

Deze Bridgestone B 280 is de perfecte all rounder met een goede wegligging, zeer veel grip in de bochten en uitzonderlijke prestaties op een nat wegdek. Dit is een efficiënte en stevige band ontworpen voor compacte auto’s en kleinere middenklassers. Bridgestone gebruikt de meest moderne materialen en nieuwste inzichten uit de motor- en autosport om perfecte banden te ontwerpen en produceren voor de consumentenmarkt. Deze premium zomerband is zeer voordelig in het gebruik, en online te bestellen via Tirendo.nl.

Bridgestone B 280: uitzonderlijk op een nat wegdek

De Bridgestone B 280 presteert uitzonderlijk goed op een nat wegdek, bij sterke stuurbewegingen op natte wegdelen en in bochten. Bridgestone doet dat door toepassing van nieuwe materialen en een slim profiel met brede ruggen en extra grote blokken aan de zijkanten. Door gebruikmaking van een zg. 3D profiel is het bandenoppervlak dat de weg raakt in alle omstandigheden maximaal, ook op een nat wegdek. Water en andere deeltjes worden weggesluisd via geulen die onder het oppervlak van de band liggen. Bridgestone heeft deze en andere nieuwe technieken uitgeprobeerd in de autosport en past die nu met succes toe in banden voor gebruik op de openbare weg.

Met de Bridgestone B 280 heeft u een fantastische all rounder te pakken voor ongeëvenaarde prestaties voor een consumentenband. Op de middellange termijn rijd u met Bridgestone zeer zuinig.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK