Bridgestone

Bridgestone A001 banden

Vind uw

A001

hier!

Met de nieuwe Bridgestone A 001 in het assortiment heeft de Japanse fabrikant gegarandeerd zijn marktpositie versterkt. De klasse band die geschikt is voor hartje zomer gooit hoge ogen op droog wegdek. Toch doet de Bridgestone A 001 niet onder op natte wegen. Het speciaal ontwikkelde profiel zorgt er namelijk voor dat er ook prachtprestaties worden geleverd bij regenachtig weer. Met dank aan het unieke groevenpatroon maakt aquaplaning geen schijn van kans.

De Bridgestone A 001 doet dus wat u van de Japanse bandenreus mag verwachten: het levert kwaliteit. De degelijkheid is zelfs zo goed te noemen dat de band zich tot de beste zomerbanden mag rekenen. De vele innovaties die Bridgestone heeft doorgevoerd, maken dat eindresultaat er mag wezen: een zomerkanjer.

Profieleigenschappen

Rijden wordt met de Bridgestone A 001 een plezier. Dankzij het vernieuwende groevenpatroon is de grip op droog wegdek aanzienlijk verbeterd. De nieuwkomer onder de Bridgestone banden heeft echter ook een uitstekende houvast op natte wegen. De schouderblokken zijn namelijk op zo’n manier ontworpen dat het water snel en gemakkelijk wordt afgevoerd. Aquaplaning komt met de Bridgestone A 001 niet voor. Betrouwbaarheid heeft de zomerband dus hoog in het vaandel staan.

Rij-eigenschappen

Niet alleen draagt de verhoogde grip bij aan een unieke rij-ervaring, ook de lage rolweerstand heeft hier zijn aandeel in. De Bridgestone A 001 is vervaardigd uit verschillende rubbers die samen zorgen voor de teruggedrongen weerstand. Het gevolg: een betere grip en minder brandstofverbruik. Toch zijn deze niet de enige voordelen van de innoverende rubbersamenstelling. Ook de uitstekende remprestaties, het lage geluidsniveau en de slijtvastheid zijn hieraan te danken. Met de Bridgestone A 001 gaat u in de zomer dus altijd veilig en comfortabel de weg op!

Karaktereigenschappen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).

Nieuwsbrief

Wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten, exclusieve aanbiedingen en promoties. Registreer u nu voor de Tirendo.nl nieuwsbrief en ontvang
5€ bij uw volgende bandenaankoop.

Minimale bestelwaarde 150€, eenmalig bruikbaar.

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK