BF Goodrich

BF Goodrich Winter G banden

Vind uw

Winter G

hier!

Bf Goodrich Winter G: prestaties in zomer en winter

De Bf Goodrich Winter G is iets speciaals. De all season high performance band heeft alles wat nodig is voor prestaties met droog weer en met nat op normale wegen. Met een drastisch verkorte remweg en goede tractie draagt deze band bij aan de prestaties van de bestuurder in alle opzichten. Optrekken met extreem veel grip en zeer veel precisie in de bochten en bij kleinere stuurbewegingen levert een gevoel van controle over je auto op die andere banden eenvoudigweg niet kunnen leveren. De slijtvastheid van deze band is enigszins beneden het gemiddelde. De band is meer dan voldoende comfortabel voor dagelijks gebruik.

De Bf Goodrich Winter G: ontworpen om prestaties te leveren

De Bf Goodrich Winter G levert goede grip en controle over je voertuig onder normale omstandigheden. De band heeft een goed profiel voor het tegengaan van aquaplaning. Op een aantal Amerikaanse high performance auto’s zoals Mustangs zijn de prestaties van deze band niet optimaal. Overleg met de experts bij Tirendo.nl via de website voor advies over het gebruik van deze band met jouw auto.

Met een set Bf Goodrich Winter G voeg je een extra dimensie toe aan je high performance auto en aan je eigen rijstijl. Deze band is afhankelijk van je auto een goede toevoeging die meer controle oplevert, en bovendien voor dagelijks gebruik geschikt is.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
2 - 5 werkdagen levertijd*
30 dagen retourbeleid**
Meer dan 1.000 montagepartners
*Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
**Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK