BF Goodrich

BF Goodrich g-Grip All Season banden

Vanaf61,70 €per band
Vind uw

g-Grip All Season

hier!

De BF Goodrich G-Grip All Season is ontworpen als band voor alle weersomstandigheden. De allround autoband biedt een zeer hoog veiligheidsniveau op natte en droge wegen en zorgt voor een uitstekende grip tijdens sneeuwbuien en ijzel. De All Season band geeft een ongekend rijplezier in de bochten en onderscheidt zich tevens door de langzame slijtage. De vierseizoenenband is geschikt voor alle typen auto's. 

Profiel

De BF Goodrich G-Grip All Season banden zijn voorzien van een V-profiel in het loopvlak, dat de waterafvoer vergemakkelijkt en versnelt. Dit verkleint de kans op aquaplaning tijdens forse regen- of hagelbuien. De stabiele centrale rib en de stijve schouderblokken garanderen een ideale rechte-lijnstabiliteit op nat en droog wegdek. De profieldichtheid zorgt voor een zeer goede grip en veilige rijeigenschappen op besneeuwde en beijzelde ondergrond. De BF Goodrich G-Grip All Season banden hebben het M+S keurmerk met het sneeuwvloksymbool, dat erop duidt dat deze vierseizoenenbanden ook op modderige en besneeuwde wegen goede prestaties leveren. 

Effectiviteit

De fijne structuur van het rubbermengsel van de BF Goodrich G-Grip All Season banden geeft een geringe slijtage en een navenante lange levensduur. Het maakt deze all-season autobanden zuinig in gebruik én in aanschaf. Er is sprake van een lage rolweerstand en laag brandstofverbruik. Dit zorgt voor een lagere uitstoot van schadelijke gassen. Dit maakt deze milieuvriendelijke band extra aantrekkelijk voor de veeleisende automobilist.

speciale voordelen

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK