Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
  • Helaas zijn er geen banden die overeenkomen met uw zoekopdracht in onze catalogus. Door aanpassen van de zoekfilters of door gebruik te maken de links kunt u uw selectie aanpassen.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


BCT banden

BCT banden specialist in banden

BCT banden van het Chinese Beijing Capital Tire Co. Ltd. is in 2016 failliet verklaard, maar de banden van het bedrijf zijn nog altijd in groten getale beschikbaar uit de failliete boedel en worden voor lage prijzen verkocht in Europa, Japan, China en elders. Deze banden zijn volledig goedgekeurd voor verkoop binnen de EU en zijn populair vanwege de lage prijzen en goede, degelijke kwaliteit. Voor Nederlandse weersomstandigheden en de (goede) Nederlandse wegen zonder meer prima geschikt. Tirendo.nl probeert een zo volledig en gevarieerd mogelijk aanbod van producten uit de hele wereld aan te bieden, en laat de klant beslissen over wat hij of zij graag rijdt en hoeveel hij of zij wil uitgeven. Betaal je liever geen honderden euro's voor de nieuwste WinterContact en ben je op zoek naar moderne, goede band met prima rijeigenschappen en niet te veel high tech materialen en run flat technologie, probeer dan een BCT!


x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info