Barum

Barum Vanis banden

Vanaf146,47 €per band
Vind uw

Vanis

hier!

De Barum Vanis: betrouwbaar en eerlijk

De Barum Vanis is een zeer veilige en zuinige band van de Tsjechische fabrikant Barum, een dochteronderneming van het welbekende schoenenmerk Bata, die ooit begon met het produceren van leren laarzen met rubberen zolen in Tsjechoslowakije. Barum heeft van origine tevens nauwe banden met Michelin en heeft een joint venture met Continental. Zeker geen nieuweling op de bandenmarkt dus, en met sterke connecties met de grootste A-merken zet Barum zijn eigen stempel op de bandenmarkt.

Barum Vanis: solide en zuinig

De Barum Vanis heeft een sterk slijtvast profiel voor een prima wegligging en ijzersterke grip in de bochten, zowel bij nat als bij droog weer. Deze band heeft een efficiënte drukverdeling en de gebruikte materialen houden goed het midden tussen flexibiliteit en rigiditeit, voor zowel slijtvastheid als comfort. Barum gaat niet altijd mee in de nieuwste trends en soms fads van bandenproducenten, zoals siliconen en driedimensionale afvoerprofielen. Barum zet daarentegen een solide en stabiele band neer die perfect uitgelijnd is en niet trilt bij hogere snelheden. Het stevige profiel met brede sporen draag bij aan de fijne wegligging en grip van de deze band.

Met de Barum Vanis kunt u eigenlijk niet misgaan. Solide en veilig, stabiel en comfortabel, en zuinig en slijtvast voor jarenlang probleemloos rijden.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis levering*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 1.300 station montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.