Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Barum Snovanis 2 banden

Vind uw

Snovanis 2

hier!

De Barum Snovanis 2: verminderde rolweerstand

De Barum Snovanis 2 is een zeer sterke en slijtvaste winterband die prima prestaties levert, met een uitzonderlijk stevig profiel voor uitzonderlijk veel grip en een goede bescherming tegen aquaplaning. Ontworpen met voor de winter geschikte materialen die slijtvast zijn en tevens de rolweerstand verminderen, voor vele seizoenen prettig rijden met een veilig gevoel op de weg. Voor ieder type personenauto geschikt en verkrijgbaar via Tirendo.nl.

De Barum Snovanis 2 veilig en comfortabel

De Barum Snovanis 2 biedt een hoop extra kilometers door de toepassing van de juiste materialen die rolweerstand verminderen en de remafstand verminderen in sneeuw en op ijs. Met deze band rijdt u vele seizoenen veilig en comfortabel op natte, gladde, modderige en besneeuwde oppervlakken In binnen- en buitenland. Door de verminderde rolweerstand rijdt u zuiniger, en door de uitgekiende drukverdeling en het winterse profiel van de band rijdt u toch altijd comfortabel en veilig.

Met Barum Snovanis 2 kiest u voor het beste wat Barum te bieden heeft op het gebied van winterbanden. Barum is een Tsjechische autobandenfabrikant en dochteronderneming van Bata, ook in Nederland bekend van schoenen en schoenmakers. De Snovanis 2 is een solide winterband die u onder alle omstandigheden netjes op de weg houdt.

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info