Barum

Barum Bravuris 3HM banden

Vanaf64,80 €per band
Vind uw

Bravuris 3HM

hier!

Barum Bravuris 3HM: voor een stevige rijstijl

De Barum Bravuris 3HM is een zomerband aan de sportieve kant van het spectrum voor middenklassers met een stevige motor of bestuurder met stevige rijstijl. De band zet goede prestaties neer op onder alle weersomstandigheden. Zeer slijtvast en stabiel in de bochten. In principe geschikt voor alle type personenwagens en verkrijgbaar via het internet op Tirendo.nl.

Barum Bravuris 3HM: moderne high performance band

De Barum Bravuris 3HM zet verschillende nieuwe technologieën in voor een band die het all round goed doet. Met de nieuwste inzichten in material science wordt gezorgd dat niet alleen het materiaal zelf flexibel en slijtvast is, maar tegelijk de interne structuur van het materiaal (meestal draadachtige structuren) bijdraagt aan een betere wegligging en slijfvast flexibel materiaal. De band heeft een korte remweg op nat en op droog, excellent veel grip op nat en op droog, en bescherming tegen aquaplaning door de structuur van het profiel daar waar de band met het wegdek contact maakt.

Met Barum Bravuris 3HM kiest u voor de modernste technologie van één van de kleinere maar zeer innovatieve bandenbedrijven. De manier waarop er met deze band kan worden gegooid zonder dat dat ten koste gaat van het profiel is verbluffend! Een echte aanrader voor de performancerijder.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK