Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Avon ZV7 banden

Vind uw

ZV7

hier!

De Avon ZV7: stil en grippy

De Avon ZV7 is de opvolger van de ZV5 en biedt extreem goede bescherming tegen aquaplaning en verbeterde grip op droog en nat wegdek. Met de inzet van de nieuwste technieken op het gebied van 3D afvoergroeven voor water en andere deeltjes op de weg, en mixmaterialen voor een lagere rolweerstand zet Avon een goede prestatie neer. Deze zomerband is voor iedere personenwagen geschikt en is via deze website verkrijgbaar.

Avon ZV7: zuinig en stil

De Avon ZV7 gebruikt nieuwe polymeren en mix van materialen om rolweerstand ten opzichte van eerdere generaties Avon banden duidelijk te verbeteren. Dit leidt tot een lager brandstofverbruik. De band heeft een smalle stugge rand aan de buitenzijde die de band beschermt tegen schade doordat als de band van de zijkant met stoepranden in aanraking komt. De band is tevens zeer stil en de combinatie van deze factoren zorgt ervoor dat de band extreem goed geschikt is voor gebruik in de stad. Grote naar buiten gekeerde groeven die een driedimensionale structuur hebben, en dus niet overal met de weg in aanraking komen, zorgen voor efficiënte verwerking van water terwijl grip op de weg verbetert.

Met de Avon ZV7 rijdt u een zeer efficiënte, slimme band die in een stedelijke omgeving goede rijeigenschappen heeft en bovendien lang meegaat.

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info