Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Avon CR227 banden

Vind uw

CR227

hier!

Avon CR227: gemaakt voor de extra ponden

De Avon CR227 is een solide performer all-season band gemaakt voor grotere auto’s in het luxesegment. De band heeft extra stevige maar flexibele wanden voor ondersteuning in de bochten, heeft een profiel voor stil rijden en tegengaan van aquaplaning, en is ontworpen met het oog op een fijne wegligging. Prettig en comfortabel over langere afstanden rijden maar ook in het stadsverkeer erg goed. Extra ondersteuning in de flanken van de banden zodat zij in de bochten geenschade oplopen. Het geluidsniveau is stevig onder het gemiddelde en de wegligging is subliem.

Avon CR227: fluisterstil cruisen

De Avon CR227 is speciaal voor zwaardere auto’s ontworpen en kan bijvoorbeeld meer laterale druk aan dan de gemiddelde band. Het profiel van banden is bedoeld om grip op de weg te bevorderen en bij nat weer aquaplaning tegen te gaan, maar in het geval van zwaardere auto’s treedt dit effect minder snel op. Om die reden kan bij het ontwerp meer de nadruk worden gelegd op duurzaamheid (slijtvastheid) en comfort. Dat is dan ook precies waar het bij de Avon CR227 om gaat. Met deze band rijdt u zonder gebreken jarenlang door. Grip op een nat en droog wegdek en ook de remafstanden zijn subliem. De perfecte keus voor iedere luxe wagen.

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info