Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Eigenschappen
  • Helaas zijn er geen banden die overeenkomen met uw zoekopdracht in onze catalogus. Door aanpassen van de zoekfilters of door gebruik te maken de links kunt u uw selectie aanpassen.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Aurora banden

Aurora banden sterke en moderne producten

Aurora banden met verschillende typen banden voor alle personenauto's geschikt tegen zeer aantrekkelijke prijzen aangeboden op Tirendo.nl. Aurora's zomerbanden, all weather all season, high performance en winterbanden worden in Nederland en in heel Europa verkocht en gedistribueerd en doen het al vanaf introductie verassend goed. Er is duidelijk veel vraag naar de no nonsens aanpak van producenten zoals deze, die zonder al te veel naamsbekendheid en marketing een volledig gamma aan verschillende typen banden in de markt zetten en met lage marges goede verkoopcijfers neerzetten. Tirendo.nl ziet deze bedrijven graag floreren en helpt de concurrentiedruk hoog te houden en de variëteit groot door het aanbieden van alle typen banden van zo veel mogelijk aanbieders uit de hele wereld. Tirendo.nl houdt bovendien zelf de marges zeer laag, vergroot daarmee zijn eigen marktaandeel en laat op deze manier de consument meegenieten van de groeit en de druk op de prijzen in de sector.


x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info