Atlas

Atlas Green banden

Vind uw

Green

hier!

Atlas Green banden sterk sterker sterkst

Atlas Green banden zijn high performance zomerbanden geschikt voor ieder type personenauto, verkrijgbaar bij Tirendo.nl tegen een aantrekkelijke prijs. In Auto Bild is de band opgenomen in de top zomerbanden waarbij hij positief wordt gewaardeerd op het gebied van veiligheid, bescherming tegen aquaplaning, remafstand, geluidsproductie en prijs-kwaliteitverhouding. Negatief werd beoordeeld de handling van de band, en het gebrek aan comfort. In de Auto Bild kwam de band op plaats 14 van de 50 geteste banden.

Eenvoudig en snel bestellen

U kunt hier dag en nacht terecht om te bestellen. U kunt veilig afrekenen, en uw bestelling wordt gratis thuisbezorgd. U kunt uw banden ook laten afleveren bij een van de meer dan 600 montagepunten van Tirendo.nl, waar de banden door professionele monteurs onder uw auto worden gezet. Tirendo.nl is bezig de grootste bandenleverancier van Nederland te worden, met ruime keus en professionele service!

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 1.300 station montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang altijd het laatste nieuws en de beste aanbiedingen rechtstreeks in je e-mailinbox.