Apollo

Apollo Amazer 3G banden

Vanaf209,40 €per band
Vind uw

Amazer 3G

hier!

Klassieker Apollo Amazer 3G blinkt uit in handling en stabiliteit

De Apollo Amazer 3G is een zeer sterke allrounder met goede rijeigenschappen overall. Zowel voor de zomer als voor de winter geschikt en met zeer goede grip en remeigenschappen zowel op een droog als op een nat wegdek. Deze band is slijtvast en gaat zuinig met brandstof om, en is bovendien zeer comfortabel. Geen lekken, nauwelijks slijtage, en veilig onder alle omstandigheden. Geschikt voor alle typen personenauto’s.

De Apollo Amazer 3G, daar kunt u mee thuiskomen

Door een goed uitgedacht profiel en goede gewichts- en drukverdeling rijdt u met de Amazer langer door. Deze door en door geteste duurzame band levert op alle vlakken goede prestaties zonder op slijtvastheid en veiligheid in te boeten. De Apollo Amazer 3G rijdt comfortabel op de lange afstanden en is wat minder sportief dan zijn broertje, de Apollo Amazer 3G Maxx, die ook via Tirendo.nl te verkrijgen is. De Amazer voert water en andere deeltjes op een efficiënte manier af door zijn goed uitgedachte profiel, en behoudt daardoor zijn grip in de bochten en op natte wegoppervlakken. Door een rechte rand in het profiel wordt de koersvastheid van de band bevorderd, wat het rijden/cruisen gemakkelijker maakt, en zorgt dat u als bestuurder minder snel last krijgt van vermoeidheid tijdens lange afstanden.

Met de Apollo Amazer 3G heeft u kort gezegd een alleskunner onder de auto hangen. Stil, zuinig, en slijtvast. Zowel op het gebied van de veiligheid en duurzaamheid, als op het gebied van prestaties bij droog en nat weer kunt u met deze band thuiskomen!

De Apollo Amazer 3G is een zeer sterke allrounder met goede rijeigenschappen overall. Zowel voor de zomer als voor de winter geschikt en met zeer goede grip en remeigenschappen zowel op een droog als op een nat wegdek. Deze band is slijtvast en brandstofbesparend. Geschikt voor alle typen personenauto’s.

Door een ver doorontwikkeld profiel en andere eigenschappen zoals een goede gewichts- en drukverdeling rijdt u met de Amazer langer door. Deze door en door geteste duurzame band levert op alle vlakken goede prestaties zonder op slijtvastheid en veiligheid in te boeten. De Apollo Amazer 3G rijdt comfortable op de lange afstanden.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK