Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173

Apollo Acelere banden

Vind uw

Acelere

hier!

Ecoband Apollo Acelere sterk op alle vlakken

De Apollo Acelere is een zeer nette band die hoge ogen gooit op het gebied van duurzaamheid, comfort, en efficiëntie. Deze all season banden (het betreft zowel zomerbanden als winterbanden) hebben een sterk profiel met voorwaarts uitgelijnd profiel dat de auto een zeer goede en stabiele wegligging verschaft. De slijtvastheid zorgt dat u met deze band op de lange termijn voordelig uit bent. Het profiel en de drukverdeling in de band zorgen voor comfort tijdens lange ritten.

De Apollo Acelere houdt u fris

De Apollo Acelere zorgt door zijn stabiliteit en koersvastheid dat u ook langere ritten gemakkelijk volhoudt. Deze band laat u niet alle steentjes op het asfalt voelen, en beweegt niet mee met elke onregelmatigheid in de weg. Dat zorgt voor een rustige en plezierige rijervaring, goed voor urenlang ononderbroken koersen, door Nederland of door de Franse Riviera.

De Apollo Acelere gaat door zijn stevige en intelligente profiel en goede drukverdeling efficiënt om met water, olie, grind, gruis en andere onregelmatigheden op de weg. De efficiënte drukverdeling zorgt er tevens voor dat het brandstofverbruik en de geluidsproductie binnen de perken blijven. Grip en wegligging van de band zijn goed, en bovengemiddeld goed onder droge omstandigheden. De zg. feedback die de band geeft is beneden gemiddeld en de band is dan ook niet ontworpen voor zeer scherp of zeer actief of sportief rijgedrag en extreme omstandigheden.

Met de Apollo Acelere rijdt u comfortabel, milieuvriendelijk en efficiënt onder alle weersomstandigheden. Vooral op de langere afstanden komen de banden goed tot hun recht, wat zich uit in minder last van vermoeidheid na lange ritten en comfort tijdens het rijden voor bestuurder en passagiers. Een veilige keuze voor de gemiddelde en lange-afstandrijder.

 • Stabiel en comfortabel
 • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
 • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK