Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

APlus A607 banden

Vind uw

A607

hier!

Met de Aplus A607 zet Applus een prima prestatie neer

Zowel voor de zomer en de winter een goede keus, de Aplus A607 voldoet aan alle vereisten op het gebied van veiligheid, brandstofverbruik en geluidsproductie, en kost u de kop niet! Deze band komt in de reviews stelselmatig naar voren als een efficiënte en stille band. Niet het meest high tech, maar wel veilig en slijtvast. De Aplus is voor alle personenwagens geschikt en is verkrijgbaar bij Tirendo.nl.

Aplus A607: voor een dubbeltje op de eerste rang

Met de Aplus A607 laat Aplus zien dat het produceren van veilige en toch stille en comfortabele slijtvaste banden niet alleen voor de A-merken is weggelegd. De band presteert goed in tests voor remkracht en grip bij nat weer en droog weer. De banden zijn slijtvast en hebben een lage rolweerstand. Weinig high tech, maar wel een robuust profiel en goede materiaalkeus. Dat wil niet zeggen dat naar het profiel en materiaal niet is gekeken. Bij het samenstellen van het profiel en het materiaal voor deze band is rekening gehouden met omstandigheden die op de Nederlandse (Europese) wegen veel voorkomen, dus droog weer, nat weer, ijzel, veel bochten, maar geen off road modderpakken of extreem dikke pakken sneeuw. Voor Nederlandse weersomstandigheden een zeer verstandige en voordelige keus. U levert op de veiligheid absoluut niets in.

Met de Aplus A607 rijdt u comfortabel en veilig tegen betrekkelijk lage kosten. Het is een betrouwbare en voordelige keus. Veilig en slijtvast, stil en zuinig, en tegen een zeer scherpe prijs te verkrijgen bij Tirendo.nl

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info