APlus

APlus A501 banden

Vind uw

A501

hier!

Aplus A501: winterband bij uitstek

De Aplus A501 is een nette sterke winterband met een stevig profiel voor een efficiënte afvoer van regen, ijzel, steentjes en andere onregelmatigheden op de weg. De band heeft tevens een recht uitgelijnde richel in het midden van het profiel voor een goede wegligging. Het brandstofverbruik en het rolgeluid van deze band ligt rond het gemiddelde voor een winterband, dus iets boven het gemiddelde voor reguliere banden. Daar krijgt u wel een steviger en meer uitgesproken rubberen profiel voor terug dat de veiligheid tijdens gladheid en extreme regenval ten goede komt.

De Aplus A501: veilig en sterk

Voor een winterband is de Aplus A501 zeker niet duur. Er bestaan winterbanden met een hoger en meer agressief profiel, maar onder normale Nederlandse omstandigheden, zelfs bij sneeuw en ijzel, heeft deze band meer dan genoeg grip. Ook bestaan er winterbanden die door middel van een gewijzigde drukverdeling (of eenvoudigweg lagere druk in de banden) meer grip hebben op de weg. Dat komt het brandstofgebuik echter niet ten goede, en is onder normale winterse omstandigheden ook niet nodig. Meer extreme winterbanden zijn in Nederland of Duitsland eigenlijk niet nodig, en zijn eerder geschikt voor gebruik bijvoorbeeld op de binnenwegen in de Verenigde Staten of in Canada. Sterker nog, overdadig veel profiel kan bij ijzel zelfs nadelig werken door een slechte drukverdeling. Op die manier heeft u met de Aplus dus een voordelige band te pekken die meer dan genoeg extra grip biedt in de winter.

De Aplus A501 is een zeer slijtvaste, veilige winterband die meer dan genoeg extra veiligheid biedt in winterse (of gewoon zeer regenachtige) omstandigheden.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
2 - 5 werkdagen levertijd*
30 dagen retourbeleid**
Meer dan 1.000 montagepartners
*Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
**Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK