Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173

Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
Pagina 1 van 6
Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.

(1) Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.


Toyo All season banden

Toyo all season banden - rijden met geavanceerde technologie, het hele jaar door

Een Japanse ontwikkelaar met een goede reputatie in Nederland; Toyo kan de huidige trend voor veelzijdige autobanden die het hele jaar door gebruikt kunnen worden niet negeren. De laatste generatie Toyo vier seizoenen banden zijn samengesteld vanuit een complex soort rubber en bevatten hoog ontwikkelde patronen om zo goede prestaties te garanderen in alle weersomstandigheden, ongeacht de temperatuur.

Ze zijn beschikbaar in allerlei bandenmaten op Tirendo.nl. De Toyo banden voor alle weersomstandigheden vallen met gemak binnen de categorie 'aanbevolen'. Van het hete asfalt tot wegen die onder de sneeuw liggen, deze producten stellen nooit teleur. Haal je voordeel uit deze uitstekende kwaliteiten en uit Tirendo's verleidelijke autoband deals.

Met gemak door alle weersomstandigheden, met Toyo all season banden

De Japanse ontwikkelaar produceert banden voor alle weersomstandigheden van hoge kwaliteit. De Toyo Vario V1 is een vier seizoen band die keer op keer bewezen heeft goed rijgedrag te verzekeren in zowel zomer als winter, op droge of op gladde wegen. Geschikt voor zowel kleine als compacte personenwagens, deze band is te koop in onze online shop voor een ontzettend voordelige prijs.

Ook de Toyo Vario V2+ is een populair model. Deze all season band presteert het hele jaar door en is daarnaast beschikbaar voor een aantrekkelijke prijs - vooral als je daarbij gebruik maakt van een van onze speciale band aanbiedingen. Hij onderscheidt zichzelf door het veilige gebruik en het positief beïnvloeden van het rijgedrag, vooral op ijs en sneeuw.

Ben je geïnteresseerd in stoere 4x4 banden die in alle weersomstandigheden goed presteren? De Toyo all season band Open Country A/T is geschikt voor bestuurders die op zoek zijn naar een all-terrain band met een veelzijdig ontwerp. Als je liever wat dichter bij de geasfalteerde wegen blijft dan is de Toyo Open Country H/T highway-terrain ideaal. Deze SUV band voelt zich het meest thuis op de vaste wegen, ongeacht het seizoen.

Tirendo biedt producten van hoge kwaliteit voor elke klant. Ben je op zoek naar eco, premium of goedkope autobanden? In onze winkel vind je diversiteit, professionele hulp en de beste banden deals! Als je geïnteresseerd bent in superieure stabiliteit, bestel dan nu een nieuwe set Toyo all season banden online op Tirendo.nl! Als je op zoek bent naar het volledige aanbod van Toyo banden, klik dan op de onderstreepte link!


x
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK