Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


Laat alle banden in het geselecteerde formaat zien
39,50 €
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
beschikbaar
Pagina 1 van 8
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Kleber All season banden

Kleber all season banden goede kwaliteit economy

In deze sectie vind je alle nieuwe Kleber all season banden. Kleber is een merk van Michelin, net als BFGoodrich, Tigar, Riken, Kormoran en Uniroyal. Tirendo.nl maakt het je gemakkelijk banden online te bestellen met de speciale merken- en modellenpagina's waar je precies vindt waar je naar op zoek bent. Voor een klasse Klever all season Klever band zit je hier goed. Zoek een band die je goed vindt ogen en die in je budget past, en bestel snel online!

Kleber Quadraxer 2

Volgens Michelin worden er elk jaar in Europa meer dan 50 miljoen banden met middellange afstand verkocht, en een toenemend aantal daarvan zijn all season banden. De eigen cijfers van de bandenfabrikant brengen de Europese all season bandenverkoop op 10 miljoen in 2014, meer dan het dubbele van het aantal in 2012. Michelin heeft een product ontwikkeld dat zich richt op de all season markt in het middensegment. De Quadraxer 2 is verkrijgbaar in alle maten, en negen maten meer dan de vorige generatie banden. De remafstand van de Quadraxer 2 is 3,5 m korter zijn dan die van de eerste generatie, en volgens Michelin heeft hij een 'B' EU-labelclassificatie voor grip op nat wegdek gekregen. Met betrekking tot de levensduur van het product claimt Michelin dat de Kleber Quadraxer 2 een levensduur heeft van ongeveer negen maanden in vergelijking met zijn directe concurrenten.

Een aantal andere goed presterende Kleber all seasoners

Een aantal andere goed presterende Kleber all seasoners zijn de vorige Kleber Quadraxer (all season touring) en voor busjes de Kleber Transpro 4S (all season touring). Je kunt in deze sectie alles vinden wat momenteel uit voorraad leverbaar is van Kleber. Tirendo.nl heeft een groot aanbod all season banden van honderden fabrikanten uit Europa en elders, met lage marges voor goede prijzen online staan. Je kunt hier 24/7 terecht voor een bestelling. Bezorging is geheel gratis binnen Nederland. Tegen betaling kunnen je nieuwe banden worden gemonteerd door een garagebedrijf bij jou in de buurt. Tirendo.nl levert goede service en lage prijzen, en is inmiddels het grootste bandenbedrijf van Nederland. Een mooie nieuwe Kleber all season band kan leuk zijn! Lees de reviews online, en de bandevergelijkingstests in de Kampioen en Auto Bild bijvoorbeeld, en vind je favoriete band. Bestel snel en veilig online! Je banden worden binnen enkele werkdagen gratis afgeleverd.


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK