Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00):
+31 (0) 858880173
Eigenschappen


Pagina 1 van 8
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.

Goodyear All season banden

Na al meer dan een eeuw actief te zijn in de rubberindustrie is Goodyear nog steeds, en meer dan ooit, een belangrijke wereldwijde ontwikkelaar en producent van autobanden. Behalve dat Goodyear-banden al jarenlang te zien zijn onder de auto's in de Amerikaanse NASCAR-competitie, was ook het eerste voertuig op de maan uitgerust met banden van dit premium-merk. Onder de vleugels van dit bedrijf worden ook banden van andere merken geproduceerd en ontwikkeld; Dunlop, Fulda, Sava en Debica zijn een aantal van deze namen.

Nog een vooruitstrevende innovatie:  Goodyear All Season banden. In 1977 al werd de eerste in deze nieuwe 'soort' banden door Goodyear op de markt gebracht; een onmiddellijk succes. Banden die in de zomer én winter goed presteren, dat is immers ideaal. Vooral in Nederland zijn de Goodyear All Season banden een uitstekend alternatief voor de halfjaarlijkse bandenwissel. Vaak zit de kracht van een dergelijke band immers in zijn prestaties op droog én nat wegdek, onze meest voorkomende wegtypes; maar ook op sneeuw blijven ze naar behoren hun werk doen.

Goodyear All Season banden leveren natuurlijk wel licht in wat betreft specifieke seizoens-specialisatie. Toch is de Goodyear Vector 4 Seasons (175/65 R14 T) als beste uit de ANWB-test van 2011 gekomen; tegenover de 'gespecialiseerde' banden scoort deze 3 sterren en is daarmee 'redelijk goed en aan te raden'. Op Nederlandse wegen zijn Goodyear All Season banden dus prima om op te rijden, en zo bespaart u toch behoorlijk op uw montagekosten!


Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK