/

Deestone All season banden

Helaas heeft uw zoekopdracht geen resultaten opgeleverd. Wijzig uw zoekparameters om producten te vinden.  You can search by car model

Deestone all season banden prima budgetbanden

Deestone is al sinds 1982 actief in Deestone all season banden, in het begin alleen op de Thaise markt. Het bedrijf begon als Deerubber, en maakte banden voor motoren en voor industrieel gebruik. Destijds waren er nog mogelijkheden genoeg voor een bedrijf om mondiaal uit te breiden, en was de concurrentie nog niet zo moordend als nu. Deestone werk in 1994 opgericht voor aanvullende de productie van fietsbanden en binnenbanden. Het merk kreeg goede feedback uit overzeese markten, vanwege goede kwaliteitscontrole. De banden die het bedrijf toen produceerde waren voor de binnenlandse markt en voor de export gelijk. Er werden geen goedkopere exemplaren voor de export gemaakt, zoals een aantal andere fabrikanten dat deden. Thailand is een van de grootste producenten van rubber. Het rubber dat in Thailand wordt gevonden is vrij goed van kwaliteit, en behoef weinig bewerking om te kunnen worden gebruikt in banden en andere rubberproducten. In 2006 werd het bedrijf omgenaamd in Deestone Radial Tire, en het bedrijf richtte zich op autobanden, truckbanden en 4WD-banden voor de Thaise markt maar vooral voor de export.

Een aantal Deestone all season banden

Een aantal goede Deestone all season producten zijn de Deestone D102, Deestone D302, Deestone D313, Deestone D402, Deestone D403, Deestone D405, Deestone D930 NHS en de Deestone D932. In deze sectie vindt je snel een overzicht van alle banden die op dit moment uit voorraad leverbaar zijn via Tirendo.nl.

Online banden bestellen op Tirendo.nl

Online banden bestellen op Tirendo.nl is een snel en eenvoudig proces. Met behulp van de speciale productsecties en merkenpagina's hoeft het je niet meer dan 10 minuten te kosten om een goede kwaliteit band uit te kiezen die aan al je wensen voldoet. Deestone is een budgetproduct, en dus hoef je niet te verwachten dat de band net zo lang mee gaat als een product van Michelin of een Continental, maar het is ook niet goed om te denken dat een budgetband na een maand of drie al van je wielbasis komt rollen. Deestone en veel andere budgetfabrikanten maken bewust de keuze om minder uit te geven aan marketing, en alleen de meest basale functies aan banden mee te geven. Er wordt niet bespaard op materiaal, noch op ontwerp en kwaliteitscontrole. Hoewel het zeker loont te lezen hoe deze banden het in de praktijk doen in bandentests, maakt de prijs een Deestone zeker de moeite waard!

Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK
^