Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Achilles Winter 101 X banden

Vind uw

Winter 101 X

hier!

Achilles Winter 101 X nieuwkomer gooit hoge ogen

Achilles is een hightech nieuwkomer die hoge ogen gooit met de sterke en efficiënte Achilles Winter 101 X winterband. Deze prestatiegerichte en onder alle omstandigheden veilige topper heeft de nieuwste technieken in huis voor verbeterde grip en een solide wegligging. Met de 101 gaat u onbezorgd de winter tegemoet.

Met de Achilles Winter 101 X zonder zorgen de winter in

De Achilles Winter 101 X maakt gebruik van interlocking stripes aan de zijkanten van het profiel, die bij sneeuw of een modderige ondergrond vanaf de zijkant in het wegdek grijpen en daarmee voor extra grip zorgen. Met maar liefst vier groeven voor water afvoer tangentieel in het profiel, en afvoeren zijdelinks over het gehele profiel blijft de band daar waar hij het wegdek raakt ook met extreem veel regenval gewoon droog. De centrale rib in het profiel tenslotte is vrij breed en heeft op zichzelf ook nog eens een profiel, waardoor de wegligging (waar zo’n rib voor bedoeld is) ook bij gladheid op de weg goed blijft. Deze winterband bovendien zeer goede feedback voor de bestuurder, waardoor de bestuurder snel genoeg merkt wanneer de auto mogelijk zin grip op de weg verliest, en op tijd kan bijsturen of vaart kan minderen.

Met de Achilles Winter 101 X heeft u een strakke en moderne hightech winterband onder de auto zitten die veilig en robuust, en een tikkeltje sportief is. Deze band geeft u goede controle over uw wagen en duidelijke feedback over de omstandigheden op de weg. Met deze band rijdt u zonder zorgen de winter in!

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info