Klantenservice (Ma–Vr: 7:00–22:00): +31 (0) 858880173

Achilles ATR Sport 2 banden

Vind uw

ATR Sport 2

hier!

Sterke presteerder Achilles ATR Sport 2

Met de Achilles ATR Sport 2 met Advanced Technology Radial (ATR) zet Achilles verder in op de ontwikkeling van sportieve allrounder banden. Tractie en remeigenschappen van deze band zijn ver boven het gemiddelde in deze klasse. De Achilles maakt het mogelijk dagelijks sportief te rijden zonder dat er bovengemiddeld veel slijtage aan de banden optreedt. Daarmee loopt Achilles in deze prijsklasse echt voorop. De slijtvastheid is uitzonderlijk te noemen en maken dat deze band niet alleen sportief is van karakter, maar ook op de lange duur zeer kosten efficiënt.

Achilles ATR Sport 2 met tweede generatie ATR

De Achilles ATR Sport 2 is een sterke presteerder voor zomer en winter. De stijve rechte centrale rib voor een stabiele wegligging en de zg. α° technologie voor een uitgekiende waterafvoer zorgen daarbij voor een extreem goede sportieve rijeigenschappen. De geavanceerde afvoertechnologie maakt dat water en andere deeltjes niet in het oppervlak tussen de band en het wegdek terecht komen en zorgt op die manier voor stabiliteit en vastheid in de bochten en bij onverwachtse bewegingen aan het stuur, zowel bij nat als bij droog weer. De dB Silent Technology zorgt ondanks deze strakke prestaties voor een stille band.

De Achilles ATR Sport 2 is een strakke en sportieve band die uitzonderlijk realistische respons en feedback geeft aan de bestuurder. De handling is precies en zeer vast en geeft de band een sportief karakter terwijl je nooit het gevoel hebt dat je de controle verliest. De slijtvastheid, stilheid en zuinigheid maken de band tot een zeer economische keus. Voor langdurig gebruikt in de stedelijke omgeving erg geschikt.

 • Stabiel en comfortabel rijden
 • Eenvoudig en gemakkelijk bestellen met gratis verzending
 • Kies uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
 • Gratis verzending
  Wij willen uw aankoop zo eenvoudig mogelijk maken, dat is de reden waarom alle bestellingen gratis worden geleverd.**
 • 14 dagen retourbeleid
  Als u niet tevreden bent met uw bestelling, u kunt deze kostenloos terugsturen binnen 14 dagen.
 • Direct op uw adres
  Wij leveren uw banden rechtstreeks aan uw huis binnen 2-5 werkdagen, gratis en klaar om te worden gemonteert.**
x

Tirendo.nl gebruikt cookies om u te voorzien van de best mogelijke ervaring op onze website. Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

OK Meer info