Achilles

Achilles ATR Sport 2 banden

Vanaf134,60 €per band
Vind uw

ATR Sport 2

hier!

Sterke presteerder Achilles ATR Sport 2

Met de Achilles ATR Sport 2 met Advanced Technology Radial (ATR) zet Achilles verder in op de ontwikkeling van sportieve allrounder banden. Tractie en remeigenschappen van deze band zijn ver boven het gemiddelde in deze klasse. De Achilles maakt het mogelijk dagelijks sportief te rijden zonder dat er bovengemiddeld veel slijtage aan de banden optreedt. Daarmee loopt Achilles in deze prijsklasse echt voorop. De slijtvastheid is uitzonderlijk te noemen en maken dat deze band niet alleen sportief is van karakter, maar ook op de lange duur zeer kosten efficiënt.

Achilles ATR Sport 2 met tweede generatie ATR

De Achilles ATR Sport 2 is een sterke presteerder voor zomer en winter. De stijve rechte centrale rib voor een stabiele wegligging en de zg. α° technologie voor een uitgekiende waterafvoer zorgen daarbij voor een extreem goede sportieve rijeigenschappen. De geavanceerde afvoertechnologie maakt dat water en andere deeltjes niet in het oppervlak tussen de band en het wegdek terecht komen en zorgt op die manier voor stabiliteit en vastheid in de bochten en bij onverwachtse bewegingen aan het stuur, zowel bij nat als bij droog weer. De dB Silent Technology zorgt ondanks deze strakke prestaties voor een stille band.

De Achilles ATR Sport 2 is een strakke en sportieve band die uitzonderlijk realistische respons en feedback geeft aan de bestuurder. De handling is precies en zeer vast en geeft de band een sportief karakter terwijl je nooit het gevoel hebt dat je de controle verliest. De slijtvastheid, stilheid en zuinigheid maken de band tot een zeer economische keus. Voor langdurig gebruikt in de stedelijke omgeving erg geschikt.

  • Stabiel en comfortabel
  • Bestel eenvoudig en gemakkelijk met Gratis Levering
  • Selecteer uw bandenmaat en bespaar vandaag nog!
Gratis verzending*
2 - 5 werkdagen levertijd**
30 dagen retourbeleid***
Meer dan 1.000 montagepartners
*Prijzen zijn per band en incl. BTW in Nederland.
**Meer dan 90% van onze bestellingen bereikt de klant binnen de opgegeven levertijd.
***Velgen en complete wielen zijn uitgesloten van de gratis levering (9,90 EURO per wiel/velg).
Wij gebruiken Cookies. Door deze pagina te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik ervan.
OK